H.M.S. Victory

T034L01

T034L18 T034L06 T034L16 T034L17 T034L10 T034L04 T034L11 T034L05 T034L13 T034L03 T034L08 T034L07 T034L15 T034L14 T034L09 T034L02 T034L20 T034L19 T034L12

Prijs: € 1.250,00


Model: H.M.S. Victory
Afmeting: L.97 x D.29 x H.83 cm
Afmeting incl. vitrine: L.100 x D.35 x H.102 cm
Prijs Incl. Showvitrine!
+ Certificate of Authenticty

Model: H.M.S. Victory, het vlaggenschip van Adm. Horatio Nelson tijdens de Slag bij Trafalgar in 1805, is nu beschikbaar als een VOLLEDIG GEASSEMBLEERD model van museumkwaliteit. Dit is een "Exclusive Edition" waarbij het model een uniek serienummer heeft dat in de romp is geëtst, waardoor we de productiedatum, het gebruikte materiaal en alle andere productie-informatie van een model kunnen identificeren.

Meestervaklieden met behulp van historische foto's, tekeningen of originele plannen maken deze uiterst gedetailleerde houtmodellen zorgvuldig helemaal opnieuw. Ze zijn op schaal gebouwd met hoogwaardig hout zoals: western red cedar, palissander en mahonie. Ze zijn 100% handgemaakt en individueel gebouwd met behulp van plank-op-frame bouwwijze en zijn vergelijkbaar met het bouwen van echte schepen. Elk model heeft honderden uren nodig om te voltooien en moet een veeleisend kwaliteitscontroleproces doorlopen voordat het de werkplaats verlaat.

Deze geweldige replica van de H.M.S. Victory-model heeft een plank op het frame, drie dekken en drie woeste rijen metalen kanonnen aan elke kant van het schip. De voorste boegspriet en drie grote masten worden veilig met behulp van geavanceerde tuigage en lijnen nauwgezet geknoopt en met de hand bevestigd. Elke werf heeft een met de hand gestikte opgerolde zeilen gemaakt van fijn linnen. Metalen ankers en een houten roer zijn zichtbaar aan de voor- en achterkant van het schip. Op het dek bevinden zich authentieke handgebouwde reddingsboten met ribben en planken, gestationeerde metalen kanonnen, metalen stuurwielen, een houten kraan, een kapiteins eet- en slaapcabine en vele andere handgemaakte ornamenten. Er is ook een prachtige, gedetailleerde admiraal op de achtersteven met prachtige metalen lantaarns, handgemaakte koperen beelden en ornamenten en een houten vlaggenstok.

Dit model wordt standaard geleverd met een massief houten onderstel en een koperen naamplaatje. Het zal een perfect cadeau zijn voor een binnenhuisarchitect, kantoorinrichter, bootliefhebber of gepassioneerde verzamelaar.<< Vorige | Terug | Volgende >>

Modelboten Collectie

In onze showroom keuze uit diverse modellen Tall Ships en Riva modelboten o.a.: de 7 Provinciën, de Batavia, H.M.S. Victorie, San Felipe, Sovereign of the Seas, Soleil Royal, Riva Aquarama, Riva Rama, Ferrari Hydroplane en de Zipper Fast Hydroplane.

Terug naar overzicht accessoires


Andere bezoekers bekeken ook...

Betalen via iDeal Betalen via Mastercard Betalen via Visa Betalen via American Express Betalen via Ban contact Belfius Direct Net Betalen via kbc cbc Betalen via ING HomePay Betalen via Apple pay Betalen via Sofort SSL Secure Connection
© 2024 - Woonstijlgalerie
Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina en Cookie uitleg bezoeken!