Model: Bar Trolley

Bar Trolley Authentic Models mf163

Bar Trolley mf163 mf163 detail 2 1 mf163 ambiance 02 mf163 detail 3 1 mf163 ambiance 03 mf163 detail

Prijs: € 1.625,00


Model: Bar Trolley, Black
Afm: B.89 x D.35 x H.87 cm
Art nr. MF163
Authentic Models
Designs with a Story

Onze Bar Trolley (barkar / barwagen) werd oorspronkelijk gebruik om in restaurants eten en drinken aan een tafel te bezorgen. Deze vintage bar op wieltjes heeft een hoogte van 87 cm, breedte van 35 cm en een lengte van 89 cm en is uitgevoerd in de kleuren zwart, rood en hout.

Met ruimte voor 8 flessen wijn, diverse plateaus en een dienblad biedt deze Bar Trolley een gemakkelijke manier om je gasten een heerlijke cocktail of een lekker glas wijn te serveren. De bar is ook voorzien van twee lades, voor het opbergen van kurkentrekkers, flesopeners, lepeltjes of andere benodigdheden.

Eenmaal op de plaats van bestemming aangekomen, gebruik dan het dienblad om de hapjes en drankjes uit te serveren. Deze verplaatsbare bar is een echte blikvanger en past in ieder interieur.<< Vorige | Terug | Volgende >>

Terug naar overzicht accessoires


Betalen via iDeal Betalen via Mastercard Betalen via Visa Betalen via American Express Betalen via Ban contact Belfius Direct Net Betalen via kbc cbc Betalen via ING HomePay Betalen via Apple pay Betalen via Sofort SSL Secure Connection
© 2023 - Woonstijlgalerie
Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina en Cookie uitleg bezoeken!