Model: Staunton set

GR021-1030x1030

Staunton Chess schaakstukken GR021-Front-1030x1030

Prijs: € 135,00


Schaakstukken model: Klassieke Staunton schaakset
Afm: Ø.3 x H.8 cm
Art nr. GR021
"Onze productie is een gedetailleerde replica van een originele ivoren set vervaardigd door het Britse bedrijf 'Jacques', circa 1850, en gekocht op een veiling in Londen in de jaren 90. De Engelse schaakmeester Howard Saunton promootte deze set tijdens het eerste internationale schaaktoernooi in 1851. De duidelijk te onderscheiden stukken werden al snel de wedstrijdstandaard die bekend staat als de 'Staunton'-set. Hoewel rode en ivoren stukken tot de 20e eeuw gebruikelijk waren, werden in de loop van de geschiedenis andere lichte en donkere variaties gebruikt. De maharadja's en nabobs van het Indiase subcontinent speelden zelfs met groene en ivoren stukken! Onze rood en ivoren Grandmaster's set is voor spelers, voor liefhebbers van schoonheid en kunst, en voor interieurs met een verfijnde stijl die altijd een klassiek spelbord of tafel nodig hebben. "
Authentic Models
Designs with a Story<< Vorige | Terug | Volgende >>

Terug naar overzicht accessoires


Betalen via iDeal Betalen via Mastercard Betalen via Visa Betalen via American Express Betalen via Ban contact Belfius Direct Net Betalen via kbc cbc Betalen via ING HomePay Betalen via Apple pay Betalen via Sofort SSL Secure Connection
© 2024 - Woonstijlgalerie
Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina en Cookie uitleg bezoeken!