Stateroom Drawers

MF160-Both

MF160-Detail-2 MF160-Angle Ambiance27-scaled MF160-Detail-1 MF160-Angle-Open MF160-Front

Prijs: € 990,00


Model: Ladekast Stateroom Drawers Small, Black
Afm: L.53 x B.45 x H.65,5 cm
Art nr. MF160
Uitgevoerd met 3-lades.
Authentic Models
Designs with a Story

Stateroom Ladekast klein is een stijlvolle en praktische retro / vintage ladekast met 3 lades. Dit kastje is uitgevoerd in de kleuren hout en zwart. De kast heeft 3 lades voor het opbergen van allerlei handige spullen. Bovenop kan een nachtlampje, wekker of andere accessoires worden gezet. De totale afmeting (hxbxd) van deze ladekast is 56x45x53 cm.

Wat dit kastje bijzonder maakt is dat het de vorm heeft van een hutkoffer waar begin vorige eeuw mee gereisd werd. De ladekast is voorzien van prachtige details, messing hardware en lederen handvatten. De kast is voorzien van wieltjes waardoor hij makkelijk te verplaatsen is.

Dit kleine en praktische kastje voelt zich thuis in een hoekje van de woonkamer of als ladekast onder het bureau in je werkkamer. Ook kan het kastje uitstekend dienen als nachtkastje. Berg er van alles in op.<< Vorige | Terug | Volgende >>

Terug naar overzicht Collecties Wonen


Betalen via iDeal Betalen via Mastercard Betalen via Visa Betalen via American Express Betalen via Ban contact Belfius Direct Net Betalen via kbc cbc Betalen via ING HomePay Betalen via Apple pay Betalen via Sofort SSL Secure Connection
© 2024 - Woonstijlgalerie
Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina en Cookie uitleg bezoeken!