Relax + Sta-Op fauteuils (senioren) - De Toekomst

Model: Fiji


Model: Fiji relaxfauteuil De Toekomst

DE TOEKOMST - een visie op zitten

Product informatie
De uitklapbare voetensteun en de verstelbare rugleuning zijn onafhankelijk van elkaar te bedienen. Bij het uitklappen van de voetensteun komen zitting en rugleuning in een iets meer achteroverhellende positie waardoor een uitermate comfortabele zithouding bereikt wordt. Het verstellen van de rugleuning is mogelijk zonder de voetensteun uit te klappen. Ook kan de rugleuning in elke positie worden gebracht nadat de voetensteun is uitgeklapt. Het bovenste deel van de rugleuning, waar het hoofd tegen rust, kan van achter naar voor worden versteld (topswing) waardoor het hoofd in elke positie aangenaam wordt ondersteund.

Mogelijkheden
Standaard wordt de fauteuil geleverd met een manuele bediening d.m.v. een gasveer en als optie met twee motoren.
In maatvoering is de fauteuil naast de Standaard (M) ook als Extra Small (XS), Small (S), Large (L) en Extra large (XL) te verkrijgen.
Dit model is in uitvoering zowel als draaifauteuil als met een vaste arm (50), daarbij is de mogelijkheid dat de vaste arm is te combineren met een sta op systeem.

Voet
De fauteuil is ook mogelijk met een andere schijf of stervoet.

Leder
Met meer dan 50 jaar ervaring op kennis van leder kan Meubelfabriek De Toekomst zich terecht een specialist op dit gebied noemen.

Het natuurlijke materiaal varieert van huid tot huid en het vertoont hier en daar sporen van de natuur in de vorm van horzelbeten, vergroeide littekens en schrammen van horenstoten. Elke huid bestaat uit verschillende delen met een wat ander karakter; plooien in de hals van het dier, wat zachtere delen aan de buikzijde en wat hardere delen op de rug. In het gebruik zal het leer altijd wat rekken waardoor kleine plooien en rimpels kunnen ontstaan. De Toekomst biedt meerdere leersoorten..o.a.: Runner. Oslo, Semira, Ultra, Oasis en Royal.


1 van de 3 volgende >>
Terug

Betalen via iDeal Betalen via Mastercard Betalen via Visa Betalen via American Express Betalen via Ban contact Belfius Direct Net Betalen via kbc cbc Betalen via ING HomePay Betalen via Apple pay Betalen via Sofort SSL Secure Connection
© 2020 - Woonstijlgalerie
Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina en Cookie uitleg bezoeken!